follow | dash







♥ Fatin Nabila ♥
The Admin :)


Assalamualaikum & hello everyone. I'm Nabila. This is a piece of my life story. Do leave your footprints & do visit again. Love you guys!




Tagboard
Leave Your Footprints Here !



CLICK FOR CBOX
Credits
Big Claps



© 2013 Template by Farahdini Original Blogskin from Syuhada Best Views by Google chrome . Tell Me if i don't credit you.

Older Post | Newer Posts
The "Meet Back" Day .

As I've told kat last post, I will be attending a reunion! Jumpa kawan-2 sekolah rendah, Sekolah Kebangsaan Kempas. And the day had come and past. 

Aku pergi naik teksi besama-sama dengan Bu. Mahal kodd cab sekarang nih! cekik darah punya pak cik, bawa kereta dah lah lembab xD . Agak biadap di situ , Huu. #kesah?

Malas nak cerita panjang, tengok lah gambar2 ni keyhh.

Location ; Taman Tasik Merdeka.

Cuaca memang agak menduga kesabaran, tengahari enn jadi panas lah sikit . kena berjalan ke tempat tu lagi, jauh kodd.  teehee . #bebel


From the left ; Wanie, Maya, Jamaliah, Bu, Intan, Hidayah(anak cikgu Arfizah Hee) and baju hijau tu Amirah Adilah. and aku mana? Behind the camera, For Sureeee xD


Fokus pada minah dengan senduk tu. Senonoh tak senonoh? Haha ;D

Makan time : Makanan share-2. Ada yang volunteer bawa. Aku derma air je. Tahu last minit pasal bawa makanan ni , tu pun nasib baik Jamaliah call and tanya aku bawa apa. Kalau tak , datang tangan kosong je lahhh. Fuhhh *thanks Jamie!*

Me and Jamaliah. 

Itu dia baju yang akhirnya menjadi pilihan! PURPLE. Yang hitam pakai next time xD.
Pinjam Handbag kakak, fuii menyampah betul pegang handbag. Kalau tidak kerana itu camera, tiada maknanya aku nak bersusah-susah payah bawa handbag! #bencihandbag.

Dalam gua, bawah jambatan ;b

Wanie, Me, Jamaliah, Maya, Bu.

climb up the stairsss. 

Fuuhhhh, suddenly got semput. Me got less exercise lately, see the effect. Naik tangga pun capek. Huu . Kena jogging balik nihh!



ohhh gayattttt -,-


Dan inilah motifnya memanjat tangga :: Nak main game!! 
Do not ask me what kind of game. Aku tak tahu namanya apa. Yang aku tahu cuma ada mangsa, pembunuh, and polis written at a piece of paper over there. Setiap kena ambil dan mainkan peranan masing-2 ikut apa yang ditulis kat kertas. Pembunuh kenyit mata untuk membunuh. Fuhh, Jadi mangsa memang bosan sebab kena menunggu ajeee. Pembunuhnya pulak tak reti-2 nak bunuh!! Jenuh menunggu xD
Haha that was so AWESOME! #firsttimemaingameini



Mamat baju hitam tu, si Faiz. Scary kodd. Masa main game mangsa, pembunuh dgn polis tuu, aku paling takut toleh dia. Aku jadi mangsa, so aku avoid untuk toleh dia. Ku fikir dia itu Pembunuh sebab cara dia tengok orang macam seram Tapi rupanya dia sama2 mangsa. Elak aku bunuh je mamat tuu! Semua kodd hairan dengan "Profesor" Faiz tuh xD

Dah nak balikkkkk. 

Intan Farhana bagi special gift, comel sangat. Sayangnya lupa nak ambil gambar masa dia teraburkan keychain tu. Ramai yang berebut warna pink, cehh #adaakukesah? Aku tetap dengan orange aku. Tak payah susah payah nak berebut. sebab warna orange tada sapa nak. #huhtaklakuxD

By the way, thanks God . I had so much fun. 

Terima kasih juga dekat Abang Kechik Farid, sebab dia nasihatkan aku rajinkan diri and join pergi sana. wahh sejak bila panggil abang??? Ahaksss gedikss

Okay shall we end? Jyeahh. 

Promise you that , If ada gambar daripada camera kawan-2 aku yang lain, aku akan buat second post , okayy?

What I get from this "meet back" day?
# appreciate old friends.
Walaupun ada yang baru, yang lama tetap tidak akan dilupakan!
Ingat! tiada yang baru tanpa yang lama ;D

Assalamualaikum.
Have a nice day.